Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

33 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 54 νοσηλεύονται όταν αντί για ποτό ήπιαν.. αφρόλουτρο

Τουλάχιστον 33 κάτοικοι της πόλης Ιρκούτσκ στη Σιβηρία πέθαναν και 54 νοσηλεύονται σε τοπικό νοσοκομείο, αφού κατανάλωσαν αφρόλουτρο με μεθυλική αλκοόλη ελπίζοντας ότι θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με το αλκοόλ, ανακοίνωσαν σήμερα οι ρωσικές Αρχές.
Σε περιοχές της Ρωσίας η χρήση υποκατάστατων αλκοόλ ή νοθευμένων αλκοολούχων ποτών είναι πολύ συχνή καθώς η τελευταία διετία οικονομικής ύφεσης έχει εξωθήσει περισσότερους ανθρώπους στην ακραία φτώχεια. Ωστόσο, ο αριθμός των θυμάτων από το τελευταίο αυτό περιστατικό είναι ασυνήθιστα υψηλός.
Οι αρχές της πόλης Ιρκούτσκ, μίας πόλης περίπου 6.000 κατοίκων που βρίσκεται σε απόσταση 4.184 χιλιομέτρων ανατολικά της Μόσχας, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ότι συνέλαβαν δύο ύποπτους για τη διανομή των αφρόλουτρων.
Το προϊόν έφερε ετικέτα με προειδοποίηση για τον κίνδυνο κατάποσης, αλλά οι Αρχές είπαν ότι τα θύματα την αγνόησαν και το κατανάλωσαν σα να ήταν αλκοόλ.

Δεν είναι σαφές αν οι πωλητές του συγκεκριμένου προϊόντος το προωθούσαν στην αγορά ως φθηνότερο υποκατάστατο αλκοολούχων ποτών όπως η βότκα.
«Πενήντα-τέσσερις άνθρωποι διακομίστηκαν σε ιατρικά κέντρα, εκ των οποίων οι 33 κατέληξαν», αναφέρει η ανακοίνωση των Αρχών που ερευνούν το περιστατικό.
«Οι ερευνητές και η αστυνομία διεξάγουν ελέγχους σε αγορές όπου το προϊόν αγοράστηκε για πρώτη φορά. Περισσότερα από 100 σημεία πώλησης έχουν εντοπιστεί».
Ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σε κυβερνητική σύσκεψη ότι θέλει να εξετάσει την απαγόρευση πώλησης προϊόντων που μπορούν να προκαλέσουν τόσους θανάτους και πρόσθεσε ότι ο ποινικός κώδικας της χώρας τροποποιείται ώστε να καταστεί αυστηρότερη η τιμωρία για όσους συλλαμβάνονται να πωλούν τέτοια προϊόντα.

http://www.trelokouneli.gr/33-anthropi-echasan-tin-zoi-tous-otan-anti-gia-poto-ipian-afroloutro/

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/12/33-54.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...