Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η απίστευτη Βόλφσμπουργκ έκανε μια… χαψιά τη Ρεάλ

Οι «λύκοι» έφαγαν τη Ρεάλ!

Η απίστευτη Βόλφσμπουργκ έκανε μια… χαψιά τη Ρεάλ Μαδρίτης και με το πεντακάθαρο 2-0, οι «λύκοι» ετοιμάζονται να πετάξουν εκτός των ημιτελικών του Champions League τους Μαδριλένους! 


Τρομερά και φοβερά πράγματα στη Γερμανία!

Στην παρθενική της παρουσία στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Βόλφσμπουργκ… ξέρανε τη «βασίλισσα» της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, και με το πεντακάθαρο 2-0, πάει στο «Μπερναμπέου» την άλλη Τρίτη για να ολοκληρώσει έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο.

Σκιά του εαυτού της η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που -πιθανότατα δίκαια- φωνάζει για γκολ του Ρονάλντο στο 2’, το οποίο δεν μέτρησε.

Τα γκολ των απίθανων γηπεδούχων οι Ροντρίγκες (με πέναλτι στο 18’) και Άρνολντ (25’), ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο στο δεύτερο ημίχρονο και να… τελειώσουν τη δουλειά!

Το ματς


Μία λέξη μπορεί να περιγράψει το πρώτο ημίχρονο: ΣΟΚ! Για τον… πλανήτη ολόκληρο, που παρακολουθούσε το πιο… αδιάφορο -λόγω της ταμπέλας «αδιαφιλονίκητο φαβορί» που είχε, εύλογα, δοθεί στη Ρεάλ- ζευγάρι των προημιτελικών του Champions League, για τη «βασίλισσα», που μόλις πριν λίγες μέρες είχε… ξεράνει την Μπαρτσελόνα, ακόμη και για τον πιο αισιόδοξο οπαδό της Βόλφσμπουργκ, που βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «8» των… αστεριών και μετά από απόψε, βλέπει ακόμη ψηλότερα! Ενώ… κουμάντο από το ξεκίνημα έκαναν οι Μαδριλένοι, έχοντας τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και… λόγους για να φωνάζουν, όταν, στο 2’, πιθανότατα λανθασμένα, ο επόπτης είδε τον Ρονάλντο πιο μπροστά από τη γερμανική άμυνα (εξαιρετικά δύσκολη φάση) και δεν μέτρησε το γκολ του, οι «λύκοι» ήταν αυτοί που… τρέλαναν κόσμο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Ντράξλερ (90’+3’ Σέφερ), Ενρίκε (79’ Τρες), Σίρλε (85’ Κρούσε), Ντάντε, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Νάλντο, Άρνολντ, Ροντρίγκες.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Πέπε, Ράμος,Ρονάλντο, Κρόος (86’ Χάμες Ροντρίγκες), Μπενζεμά (40’ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς (64’ Ίσκο), Ντανίλο.


http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/mia-xapsia-real/3156712



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...