Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Marchionne: Η Alfa Romeo πρέπει να επιστρέψει στη Formula 1

Το όνομα της Alfa Romeo έχει συνδεθεί τους τελευταίους μήνες με τη Formula 1. Η αναβίωση της ιταλικής φίρμας και τα σχέδια για επιστροφή στην κορυφή θα έπαιρναν μια σημαντική ώθηση αν το λογότυπο της AR βρισκόταν στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, και δεν εννοώ στο πίσω μέρος των μονοθεσίων της Ferrari. Το σενάριο αυτό δεν είναι απίθανο, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό για το άμεσο μέλλον με τον Sergio Marchionne να λέει πως θα μπει με δική της ομάδα στο άθλημα.
Πρόσφατα, υπήρξαν φήμες που ήθελαν την είσοδο των Ιταλών στη Formula 1 μέσα από την εξαγορά της Sauber, η οποία ταλανίζεται από σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Ο Marchionne συνεχίζει να κάνει δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας αυτή τη φορά πως η Alfa Romeo θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επιστρέψει.
Η Formula 1 είναι η μέγιστη τεχνολογική έκφραση στον κόσμο της αυτοκίνησης και, αν λάβουμε υπόψη μας τους στόχους της Alfa Romeo, νομίζω ότι θα πρέπει να εξετάσουμε την επιλογή αυτή. Ο μύθος της Alfa γεννήθηκε στους αγώνες και τη Formula 1, και με κάποιον τρόπο πρέπει να την φέρουμε εκεί πίσω. Πότε θα συμβεί; Δεν το γνωρίζω.
Ο Καναδο-Ιταλός ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανή εξαγορά της Sauber και τη χρήση των εγκαταστάσεων της ελβετικής ομάδας, απαντώντας:
Αν κάποιος αναλάβει όλα τα χρέη, τότε ναι…

http://www.autoblog.gr/2016/04/19/marchionne-h-alfa-romeo-prepei-na-epistrepsei-sth-formula-1/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...