Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Το νέο προϊόν της Apple είναι...

Η επιθυμία της Apple να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του αυτοκινήτου δεν αποτελεί μυστικό καθώς η εταιρεία σχεδιάζει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.
Ο Βρετανός σχεδιαστής αυτοκινήτων, Chris Porritt, που έχει εργαστεί τόσο για την Aston Martin όσο και για την Tesla Motors, φέρεται να έχει προσληφθεί από την Apple για να σχεδιάσει το ηλεκτρονικό της αυτοκίνητο.
Ο Έλον Μασκ σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει την Apple ως το «νεκροταφείο της Tesla» καθώς όπως είχε πει «προσλαμβάνουν υπαλλήλους που εμείς έχουμε απολύσει. Αν κάποιος δεν τα καταφέρει στην Tesla τότε θα τον προσλάβει η Apple».
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgeimene Zeitun, το εργαστήριο για τον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού αυτοκινήτου έχει στηθεί στο Βερολίνο και στελεχώνεται από εξειδικευμένα στελέχη. Η ομάδα απαρτίζεται από περίπου 20 άτομα και ασχολείται περισσότερο με τα μηχανικά μέρη και τη μονάδα ισχύος και λιγότερο με τον σχεδιασμό του αμαξώματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στους δρόμους πριν από το 2020.Πηγή: The Guardian
http://www.enikos.gr/international/384771,Hlektriko-aytokinhto-to-neo-proion-ths-Apple.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...