Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Δουλέουν τον Ελληνικό λαο και στα πιο απλά – Δεν την πούλησε την Porsche ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων

Την αποκάλυψη για τον βουλευτή με την Porsche κάνει ο Βηματοδότης.
Όπως γράφει, ο Δημήτρης Καβαδέλλας, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων που είχε δηλώσει ότι πούλησε την Porsche όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του αυτοκινήτου του στο πάρκινγκ της Βουλής, τελικά δεν την πούλησε. Την έκρυψε!
Ο κ. Καβαδέλλας είχε πει ότι το πούλησε σε καλή τιμή σε έναν γαιοκτήμονα φίλο του κόμματός του αλλά αυτό τελικά δεν έγινε ποτέ!  Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η Porsche απλώς άλλαξε θέση και από το πρώτο υπόγειο του γκαράζ μεταφέρθηκε στο πέμπτο υπόγειο, εκεί όπου σπανίως πάει κανείς, παρκαρισμένη δίπλα σε μια μαύρη SLK.
Ο ίδιος, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πράξη αυτή είπε ότι δεν την πούλησε ακριβώς, απλά έδωσαν τα χέρια και ο αγοραστής το μετάνιωσε. Δείχνει και ένα χαρτί από ένα συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο τού ζητεί 5.240 ευρώ για επισκευές. Από τον βουλευτή ζήτησε εξηγήσεις και ο Βασίλης Λεβέντης. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη πάντα, ο βουλευτής τον έπεισε τον Πρόεδρο όταν του είπε ότι τελικά θα το αγοράσει ο ιδιοκτήτης του συνεργείου.
Για το θέμα έκανε ανάρτηση στο facebook και ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος που είχε αποκαλύψει πρώτος την υπόθεση…
http://www.trelokouneli.gr/douleoun-ton-elliniko-lao-ke-sta-pio-apla-den-tin-poulise-tin-porsche-o-vouleftis-tis-enosis-kentroon/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...