Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Κραχ των μετοχών Μαρινάκη στη Wall Street!

Τεράστια πτώση της αξίας της που την Τρίτη άγγιξε το 30% παρουσιάζει η μετοχή της ναυτιλιακής εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη, Capital, μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις για τα οικονομικά αποτελέσματα του Α' τριμήνου του 2016 και την απόφαση για περικοπή των μερισμάτων στους μετόχους της.

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στον κόσμο της Wall Street, του City του Λονδίνου αλλά και στον Πειραιά, η τελευταία τεράστια πτώση της μετοχής της ναυτιλιακής εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, Capital Product Partners L.P. (CPLP), ανακοίνωσε την Τρίτη τα οικονομικά αποτελέσματα του Α' τριμήνου του 2016, ενώ στην ακόμη σημαντικότερη ανακοίνωση που ακολούθησε η Capital αποφάσισε και σημαντική περικοπή στο μέρισμα των κερδών που θα μοιράσει, αντίστοιχα, στους μετόχους της, η οποία θα φτάσει το 68,6% από τα 0,23 στα 0,075 σεντς ανά μετοχή!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τις δύο ανακοινώσεις της Capital ακολούθησε... πανικός στους ξένους αναλυτές  που ασχολούνται με τον κλάδο των ναυτιλιακών. Βεβαίως, ο πανικός, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο εξαπλώθηκε ακαριαία και στις αίθουσες της Wall Street αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας η μετοχή της Capital σημείωσε πτώση της αξίας της που έφτασε και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπέρασε το 30%

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/194733/krax-ton-metoxon-marinaki-sti-wall-street

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...