Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Το twitter γλεντάει τον Τσίπρα

Ο Γερούν Ντάισελμπλοουμ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και κυβερνητικές πηγές αρνούνται πεισματικά πως τα νέα μέτρα που ζήτησαν οι δανειστές είναι τέταρτο μνημόνιο, ωστόσο οι χρήστες του Twitter αδιαφορούν και ξεσαλώνουν!
Στο χθεσινό Eurogroup το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πήγε με… φτερά στα πόδια, μετά και τα αποτελέσματα της έκθεσης της Eurostat, όμως οι Θεσμοί φρόντισαν να τα κόψουν!
Ζήτησαν την ψήφιση νέου, προληπτικού πακέτου μέτρων, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, ξεκαθαρίζοντας πως μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση.
Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν ο πρώτος εκφραστής της κυβερνητικής… αντίδρασης στις νέες αυτές απαιτήσεις των Θεσμών, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετήσει προληπτικά.
Ακολούθως ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, διευκρίνισε πως δεν πρόκειται περί τετάρτου μνημονίου, αλλά περί “πακέτου ασφαλείας”.
Οι “ψίθυροι” για εκλογές διαψεύστηκαν άμεσα από το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο όλα αυτά μικρή σημασία έχουν για τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι συνεχίζουν το πάρτι για το #tetarto_mnimonio!http://www.trelokouneli.gr/to-twitter-glentai-ton-tsipra/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...