Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ψάχνει σε σχολεία για 13χρονες παρθένες

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ξαναχτυπά» και αυτή τη φορά δεν ασχολείται με τα πυρηνικά του εργοστάσια, αλλά επισκέπτεται σχολεία για έναν απίστευτο λόγο.

 Μαθήτριες από διάφορα σχολεία της Βορείου Κορέας υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθεί αν όντως είναι παρθένες. Μερικές από τις μαθήτριες είναι μόλις 13 χρονών και θα αναγκαστούν να «διασκεδάζουν» τον Κιμ Γιονκγ Ουν και την παρέα του για όσο εκείνοι θέλουν.Συγκεκριμένα οι άτυχες κοπέλες θα γίνουν σκλάβες του σεξ, παίρνοντας μέρος σε πάρτι με άφθονο αλκοόλ και σεξουαλικά παιχνίδια.
Όσες επιλεγούν, θα μένουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο οποίο θα εκπαιδεύονται στο μασάζ, το τραγούδι και τον χορό.
Η «παράδοση» αυτή γίνεται από την περίοδο που ήταν διδάκτορας ο παππούς του Κιμ Γιόνγκ Ουν και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Η ομάδα των κοριτσιών που θα διασκεδάζουν τον δικτάτορα θα λέγεται Gippeumjo, θα πρέπει να είναι όμορφες, ψηλές και... παρθένες.
Όταν μεγαλώσουν οι περισσότερες παντρεύονται στρατιωτικούς, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύονται οι άντρες για την πίστη τους προς την πατρίδα.


http://www.iefimerida.gr/news/264620/o-kim-giongk-oyn-psahnei-se-sholeia-gia-13hrones-parthenes-tis-thelei-gia-sklaves-toy#ixzz47CslPVQ1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...