Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Γαρδέλης: Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Stan και η αντίδραση του Stan!


Σε Stan μεταμορφώθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης στο τελευταίο Live του YFSF το βράδυ της Κυριακής (24/4). Και η εμφάνιση του προκάλεσε ποικίλα σχόλια, τα περισσότερα, όμως, θετικά, αφού με διαφορά ήταν από τις καλύτερες και πιο αστείες μεταμφιέσεις που έχουμε δει.
Εντάξει, στην περίπτωση του ηθοποιού και από φωνή... μεταμφιεσάρα! Κάτι που σχολίασαν αρνητικά ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο Γαρδέλης, τραγούδησε "Δε σου ανήκω" και μπορεί από την επιτροπή να μην πήρε υψηλή βαθμολογία, όμως, τσάκωσε το 12αρι από το κοινό!
Τη μεταμφίεση σχολίασε στα social media και ο Stan. Πώς είδε ο τραγουδιστής τον Γαρδέλη; Του άρεσε ή αντέδρασε κι αυτός όπως πέρυσι ο Τριαντάφυλλος, σε μεταμφίεση του Κώστα Δόξα; «Γαρδέλης θεός» έγραψε ο Stan στο Twitter και δημοσίευσε φωτογραφία του ηθοποιού από τα παρασκήνια.Στη συνέχεια σχολίασε όσα είπε για εκείνον ο Γαρδέλης.
«Είναι πολύ σημαντικό στα 28 χρόνια της ζωής σου να μιλάει για εσένα και για την μέχρι τώρα δουλειά σου ένας άνθρωπος με τα βιώματα του Σταμάτη Γαρδέλη. Τον ευχαριστώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

 womenonly.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...