Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ζητά από τις γυναίκες να μη χρησιμοποιούν σεσουάρ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, παροτρύνει τις γυναίκες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν πιστολάκι μαλλιών, προτείνοντας μάλιστα εναλλακτικές συμβουλές styling λόγω της ενεργειακής κρίσης που πλήττει τη χώρα. Ο Νικόλας Μαδούρο, ανακοίνωσε ότι έδωσε άδεια στους κρατικούς υπαλλήλους ως μέσο για να αντισταθμίσει η χαοτική  έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας. Για το λόγο αυτό, παρότρυνε τους συμπατριώτες του να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την εξοικονόμηση ενέργειας, όπως το να κάνουν λιγότερη χρήση των κλιματιστικών και των ηλεκτρικών συσκευών.
Μάλιστα, προτρέπει τις γυναίκες να μειώσουν τη χρήση των σεσουάρ και να τα χρησιμοποιούν σε «ειδικές περιπτώσεις». «Πάντα πίστευα, ότι μια γυναίκα μοιάζει καλύτερη, όταν απλά περνά τα δάχτυλά της ανάμεσα στα μαλλιά της και τα αφήνει να στεγνώνουν φυσικά. Είναι μια ιδέα που έχω», σημείωσε ο πρόεδρος.
Επιπλέον, κάλεσε τους πολίτες της χώρας του να προχωρήσουν σε μικρές αλλαγές στην καθημερινή τους ρουτίνα, όπως το να στεγνώνουν τα ρούχα τους έξω αντί στα στεγνωτήρια.



Ο Νικολάς Μαδούρο


Σίγουρα, δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με τις προτάσεις του Μαδούρο. Ένας κάτοικος στο Καράκας, ανέφερε στο Al Jazeera: «Αν ο πρόεδρος νομίζει ότι αν δεν στεγνώσουμε τα μαλλιά μας με σεσουάρ θα σώσει τη κατάσταση, τότε το πρόβλημα είναι σαφώς μεγαλύτερο από ότι πιστεύουμε». Οι διακοπές ρεύματος στο Καράκας, είναι συχνό φαινόμενο όπως και ολόκληρα χωριά μένουν για ώρες στο σκοτάδι.
Η κυβέρνηση, ανακοίνωσε ότι οι κρατικοί υπάλληλοι θα παίρνουν ρεπό τις Παρασκευές για τις επόμενες 60 ημέρες κάτι που φυσικά σήκωσε ένα «κύμα» καυστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Επειδή ο Μαδούρο δεν δουλεύει από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, αλλά και Σαββατοκύριακο, δε σημαίνει ότι οι πολίτες της χώρας είναι σαν και αυτόν», λέει μια αντίπαλη πολιτικός. «Αυτό που θέλουμε, είναι να δουλεύουμε και για σένα, Μαδούρο», σημείωσε.


http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2202425/o-proedros-tis-venezouela-zita-apo-tis-ginekes-na-mi-chrisimopioun-sesouar

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...