Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Εφαρμογή «Who Deleted Μe» στο Facebook

“Who Deleted Μe on Facebook”: Ο προγραμματιστής Anthony Kuske, δημιούργησε ένα application που σας πληροφορεί πραγματικά για τις επαφές που σας διέγραψαν από το κοινωνικό δίκτυο.
Σε αντίθεση με όλα τα scam που το έχουν υποσχεθεί ως τώρα…

χωρίς κανένα αποτέλεσμα, η εφαρμογή “Who Deleted Me” φαίνεται πως μετά την δωρεάν εγκατάσταση της και την σύνδεση με τον λογαριασμό σας στο διασημότερο social network, αποκτά πρόσβαση στην λίστα των φίλων σας και σας ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για το ποιός σας διαγράφει από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.
Διαλέγοντας από το μενού της εφαρμογής την επιλογή “View Friend List” θα πλοηγηθείτε σε ένα άλλο μενού με διάφορες λίστες όπως οι παρακάτω: “New”, “Deleted You”, “You Deleted”, “Deactivated” και “Current”.
Η «πρωτοποριακή» για τα ως τώρα δεδομένα εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android, iOS και ως extension για τον Chrome.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως η εφαρμογή δεν μπορεί να εμφανίσει τους φίλους που σας έκαναν delete στο παρελθόν, η επισήμανση των διαγραφών ξεκινά από την μέρα της εγκατάστασης και διατίθεται δυνατότητα ενεργοποίησης ειδοποιήσεων για κάθε νέα δραστηριότητα στις λίστες της εφαρμογής.

Πηγή: SecNews
http://www.trelokouneli.gr/efarmogi-who-deleted-me-sto-facebook/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...