Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

H Jennifer Lopez γίνεται σήμερα 46 !

Είναι μία από τις γυναίκες-ορόσημα σε παγκόσμια κλίμακα. Η παρουσία της επαναπροσδιόρισε τις επιθυμίες των ανδρών και έδωσε περιεχόμενο, ή καλύτερα εικονοποίησε στο κορμί της έννοιες όπως «χυμώδης, καμπύλες, οπίσθια». Σε μία εποχή που η εικόνα δεν ταξίδευε με τόση ευκολία και οι άνθρωποι έβλεπαν σήμερα αυτό που είχε γίνει προχθές, η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε το σύμβολο, έγινε ένα role model για τις γυναίκες. Σε μια εποχή που τα skinny μοντέλα ήταν στην καμπή τους, η JLo έκανε την αντίθετη πορεία και πέτυχε. Η διάρκεια της το αποδεικνύει.
Στις 24 Ιουλίου του 1969, δηλαδή πριν από 46 χρόνια, η Τζένιφερ Λόπεζ είδε το φως του ήλιου για πρώτη φορά και φρόντισε να φωτίσει τους πάντες γύρω της με την λάμψη της. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 έγινε το μεγάλο μπαμ και με την παρουσία της στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα έγινε γνωστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Από τότε ξεκίνησε η πορεία για την κατάκτηση της κορυφής. Εκείνη την εποχή υπήρχε η Μόνικα Μπελούτσι με το τελειότερο στήθος. Η Τζένιφερ Λόπεζ αναδύθηκε ως το αντίβαρο της Μόνικα: η γυναίκα με τα ιδανικότερα οπίσθια. Κάθε φορά που σε ρωτάει κάποιος πως θα ήθελες να είναι τα οπίσθια της κοπέλας σου, η απάντηση είναι το όνομα της Λόπεζ.

http://www.toratora.gr/102724-hronia-polla-jlo-46-fotografies-tis-ginaikas-pou-edose-alli-ennoia-sta-opisthia/#102729/102743

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια. Το πολυτάλαντο κορίτσι με την Πορτορικανή ομορφιά δεν περιορίστηκε στις επιτυχημένες της εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση αλλά έχει γίνει και μια από τις πλέον διάσημες τραγουδίστριες της γενιάς της.



Ο λόγος για τη Jennifer Lopez, που γεννήθηκε στο Castle Hill Section του Μπρόνξ στις 24 Ιουλίου του 1969 από γονείς που ήλθαν από το Πόνς του Πουέρτο Ρίκο.
Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια αλλά το 1995 έκανε το μεγάλο άλμα στα κινηματογραφικά πλατό, στην ταινία “Money Train”.
Η πραγματική όμως πορεία για τη δόξα έρχεται το 1997, όταν οι παραγωγοί του Hollywood βρίσκουν στο πρόσωπό της Jennifer την κατάλληλη γυναικεία παρουσία για να ενσαρκώσει την αδικοχαμένη ντίβα Selena Quintanilla Perez σε ένα μεγαλειώδες βιογραφικό αφιέρωμα για την Tejano.
Ακολουθούν πολλά χρόνια επιτυχίας στον κινηματογράφο και συνεργασίες που άφησαν εποχή. Το επιχειρηματικό της δαιμόνιο όμως δεν σταματά εδώ. Η Τζένιφερ Λόπεζ ή «J. Lo.» λάνσαρε το προσωπικό της άρωμα, το οποίο, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε πωλήσεις. Το 2012, κυκλοφορεί έναν Greatest hits album καλώντας όλους τους fans της να χορέψουν ξανά τις επιτυχίες της. Το 2014, κυκλοφορεί το 10ό της άλμπουμ με τίτλο Α.Κ.Α.


http://mad.tv/h-jennifer-lopez-ginete-simera-46-ke-to-giortazoume-me-46-kaftes-fotografies-tis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...