Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

H κατάσταση του Michael Schumacher σήμερα

Έχουν περάσει 21 μήνες από το ατύχημα του Michael Schumacher κάνοντας σκι στο χειμερινό...
θέρετρο της Μεριμπέλ. Και παρότι κάθε μέρα ...
οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν καλά νέα σχετικά με την πορεία αποθεραπείας του, αυτά απλά δεν έρχονται.

Η σιγή από πλευράς της Sabine Kehm που είναι η εκπρόσωπος της οικογένειας του Γερμανού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, μαρτυρά πως δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις. Ως συνέπεια, έρχονται και δημοσιεύματα όπως αυτό της βρετανικής εφημερίδας Express που επικαλείται μαρτυρία ανώνυμου προσώπου που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια – πράγμα που προφανώς μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς σχετικά με την εγκυρότητα αυτής.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ ο Schumi εξακολουθεί να μη μπορεί να μιλήσει ή να περπατήσει και να έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον. Όλα αυτά, ενώ το σπίτι του στη λίμνη της Γενεύης έχει μετατραπεί σε υπερσύγχρονο ιατρικό κέντρο, με τις φήμες να κάνουν για 15μελη ιατρική ομάδα που φροντίζει τον άτυχο 46χρονο. Επικεφαλής αυτής φέρεται να είναι ο Richard Frackowiak ενώ εκτιμάται πως τα έξοδα της έως τώρα προσπάθειας αποθεραπείας του Schumacher, έχουν ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ!

«Είναι αβέβαιο το πόση πρόοδος μπορεί να υπάρξει», αναφέρει ο νευροχειρουργός και ειδικός σε τραυματισμούς αθλητών στο κεφάλι, Peter Hamlyn. «Αν δει κανείς τις περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών στο κεφάλι που στο παρελθόν κατάφεραν να ξεπεραστούν, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά, χρειάστηκαν χρόνια». Οπως και να έχει η οικογένεια ελπίζει σε ένα θαύμα, κάτι βέβαια που δε συνέβη με τον Bianchi

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/07/h_77.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...