Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Καφετέρια στη Χερσόνησο σέρβιρε και… χασίς

Οι πιο μυημένοι από τους θαμώνες μιας καφετέριας στην Χερσόνησο δεν απολάμβαναν μόνο καλό καφέ αλλά και το… χασίς που τους παρείχε ο νεαρός ιδιοκτήτης, φυσικά με το αζημίωτο! Η πληροφορία ότι στο κατάστημα γινόταν διακίνηση…

ναρκωτικών δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης.
Οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση και ακινητοποίησαν τον 28χρονο ιδιοκτήτη της καφετέριας τη στιγμή που έβγαινε από το μαγαζί. Έκαναν έρευνες στο εσωτερικό, αλλά και στο σπίτι του νεαρού, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν συνολικά δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 232,7 γραμμαρίων, 22,6 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας και 1.390 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών.
Μαζί με τον καταστηματάρχη συνελήφθη και ένα συνομήλικός του Ουκρανός και, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που άσκησε δίωξη στον Έλληνα για κατοχή και διακίνηση και στον αλλοδαπό για κατοχή ναρκωτικών.

 http://www.trelokouneli.gr/kafeteria-sth-chersonhso-serbire-kai-chasis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...