Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν στο Αρχηγείο Στόλου τους "την ελληνική σημαία που πήραμε στα Ίμια"

Προκαλούν οι Τούρκοι στο Αρχηγείο του Στόλου τους με μια σημαία που ισχυρίζονται ότι πήραν από τα Ιμια, θέλοντας να δείξουν ότι δήθεν έκαναν και κέρδισαν πολεμική επιχείρηση!

Το θέμα αναδεικνύει από τουρκικής πλευρας η εφημερίδα Aksam που στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο: «Ο Στόλος άνοιξε τις πόρτες του στους δημοσιογράφους», γράφει ότι το Αρχηγείο του Στόλου με την ευκαιρία της εορτής του Τύπου της 24ης Ιουλίου, άνοιξε τις πόρτες του στους δημοσιογράφους. Οι δημοσιογράφοι - αναφέρει - επισκέφθηκαν και το Μουσείο του Αρχηγείου του Στόλου όπου υπάρχει, αναφέρει, και μία ελληνική σημαία που είχε ...εξασφαλιστεί κατά την κρίση των Ιμίων το 1996 καθώς επίσης και δύο τορπιλάκατοι της Εθνοφρουράς Κύπρου που εξασφαλίστηκαν κατά την «ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο», όπως γράφει, την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο το 1974.

Καμία σημαία δεν πήραν οι Τούρκοι. Την ελληνική σημαία την πήραν τα “βατράχια” μας όταν διατάχθηκαν να αποχωρήσουν από τα Ίμια. Νωρίτερα υπουργοί στο ΚΥΣΕΑ είχαν προτείνει ως γνωστόν στον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Χρήστο Λυμπέρη να αφήσει την σημαία να την ...πάρει ο αέρας.

Πηγή:
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/07/blog-post_3405.html
 http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/an8ellines/aisxos-oi-tourkoi-parousiazoun-sto-arxigeio-stolou-tous-tin-elliniki-simaia-pou-pirame-sta-imia.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...