Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Ένα νέο πρόγραμμα στήριξης από την ΕΕ, ύψους 54 εκατ. ευρώ, εγκρίθηκε σήμερα από την Κομισιόν

Ένα νέο πρόγραμμα στήριξης από την ΕΕ, ύψους 54 εκατ. ευρώ, εγκρίθηκε σήμερα από την Κομισιόν και σκοπό έχει να βοηθήσει εννέα περιοχές της Ελλάδας που βρίσκονται κοντά στα σύνορα.
Το πρόγραμμα στο οποίο εντάσσεται και η Κύπρος αναμένεται να βοηθήσει τις συγκεκριμένες περιοχές να αναπτύξουν την τοπική οικονομία τους, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα να προστατεύσουν το περιβάλλον.
Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του (46 εκατ. Ευρώ) από την ΕΕ και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Περιλαμβάνει τις: Λέσβο, Σάμο, Χίο, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο, Χανιά και ολόκληρη την επικράτεια της Κύπρου.


cretalive.gr
http://rethemnosnews.gr/2015/07/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AE/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...