Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Παρέμβαση των Anonymous υπέρ του «όχι» [video]

Συμπαράσταση στον ελληνικό λαό ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, εκφράζουν οι χάκερς Anonymous μέσα από ένα νέο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα κάνοντας λόγο για “ένα βήμα προς την λαϊκή κυριαρχία και την άμεση Δημοκρατία”…
και τασσόμενοι υπέρ του «όχι».
Σημειώνοντας ότι δεν παίρνουν ποτέ θέση υπέρ κάποιου κόμματος, αναφέρουν πως στηρίζουν την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να αντιστρέψει τις πολιτικές της λιτότητας και να αποφασίσει υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος.
Τονίζουν ότι κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ούτε οι πολίτες, καθώς επέλεγαν κυβερνήσεις που δεν προστάτευσαν τα συμφέροντά τους, ωστόσο με το δημοψήφισμα μπορούν να αναλάβουν άμεσα την ευθύνη για το μέλλον τους.
Σημειώνουν πως κάθε επιλογή μετράει και καταλήγουν: “Ως Anonymous θεωρούμε πως όσοι από εσάς, τους πολίτες της Ελλάδας, θέλετε να ακουστεί η φωνή σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε ολόκληρο τον κόσμο, πρέπει να φωνάξετε δυνατά και όλοι μαζί όχι”.
Δείτε το βίντεο



http://www.trelokouneli.gr/parembash-ton-anonymous-uper-tou-ochi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...