Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Απίστευτο! Κροκόδειλος έκανε βόλτες στο φράγμα Ποταμών του Ρεθύμνου! [photo]

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους δύο πυροσβέστες, όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας αντίκρισαν ένα κροκόδειλο να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά...
της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ekriti.gr, μετά από επικοινωνία που υπήρξε με το Διευθυντή Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων Ο.Α.Κ. κ. Βαγγέλη Μαμαγκάκη, "δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή του Φράγματος των Ποταμών παρατήρησαν ένα κροκόδειλο περίπου 2 μέτρων να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος"!


Το περίεργο, για την ελλαδικό χώρο ζώο, παρατηρήθηκε στην "ουρά του Φράγματος", στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί, όπως επίσης κι αν είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο σημείο. "Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα", υπογράμμισε ο κ. Μαμαγκάκης, "όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες αρχίσαμε να το ερευνάμε".

Προσπαθώντας να επιβεβαιώσουν την πληροφορία καταρχήν θα ψάξουν για ίχνη στο σημείο που εθεάθη, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ. Μαμαγκάκη θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης προκειμένου να εντοπιστεί.


Χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί το μεγάλο ερπετό και επιχειρώντας ο ίδιος να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε εκεί, είπε ότι θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως οικόσιτο ζώο και όταν μεγάλωσε το παράτησε στο φράγμα. Ενώ δε βρίσκει απίθανο να έχει ξεφύγει η εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στον παρελθόν την περιοχή.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/07/blog-post_5112.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...