Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» με 3-0 την Μίλαν

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο International Champions Cup στο Τορόντο! Οι ερυθρόλευκοι εντυπωσίασαν με το παίξιμό τους και…
κατατρόπωσαν τη Μίλαν με 3-0, αφήνοντας πολλά θετικά μηνύματα και υποσχέσεις για το μέλλον.
Οι Πειραιώτες είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και με τους Κασάμι, Τσόρι και Μοζαουάκου να ξεχωρίζουν δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους «ροσονέρι». Ντομίνγκεζ στο 19’ και Διαμαντάκος στο 49’ πέτυχαν τα δύο πρώτα τέρματα του Ολυμπιακού, έπειτα από υποδειγματικά οργανωμένες επιθέσεις. Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Μπουχαλάκης με τρομερό σουτ στο 78’.
Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 8.000 Έλληνες ομογενείς βρέθηκαν στις κερκίδες του ΒΜΟ FIELD
Ο αγώνας
Ιδιαίτερα ανοιχτό ήταν το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Η Μίλαν έδειξε να έχει μπει κάπως πιο ορεξάτη, όμως η ψυχραιμία και η καλή κυκλοφορία της μπάλας από τον Ολυμπιακό έκανε την διαφορά. Κασάμι και Τσόρι συνδυάζονταν άψογα στο 4-1-4-1 του Μίτσελ και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν. Έπειτα από υποδειγματική εκδήλωση επίθεσης, ο Ντοσεβί σέντραρε στον Ντομίνγκεζ, ο οποίος αφού στόπαρε ιδανικά έκανε με σουτ το 1-0 στο 16’.
Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το πλάνο τους και μετά το γκολ και κατάφεραν να παραμείνουν δραστήριοι επιθετικά, κυρίως από τα άκρα. Οι σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας από την ομάδα του Μίτσελ, δεν επέτρεψαν στους «ροσονέρι» να φανούν απειλητικοί, την στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε πάρει για τα καλά τα ηνία του ματς. Το πρέσινγκ στις πρώτες πάσες, με μπροστάρη τον Φουστέρ, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του Μαζουάκου κράτησε τον Γκάμπριελ σε εγρήγορση. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι Πειραιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με το δίκαιο προβάδισμα (1-0) στην τσέπη.
Παρά τις αλλαγές του Ισπανού, ο Ολυμπιακός δεν άλλαξε εικόνα στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου στο Τορόντο. Η εξαιρετική κυκλοφορία οδήγησε και στο δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων», με τον Διαμαντάκο στο 49’ να κάνει με κοντινό πλασέ το 2-0 έπειτα από όμορφη ασίστ του Μαζουάκου, που κέρδισε μέτρα χάρη στην έξυπνη μεταβίβαση του Κασάμι. Η Μίλαν αντέδρασε, όμως ο Σαπονάρα είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, στην μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του στο 55.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε έπειτα από τις συνεχείς αλλαγές που έγιναν από τους δύο πάγκους. Οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να πιέσουν, φέρνοντας την μπάλα με γεμίσματα στην περιοχή του Ρομπέρτο, όμως οι αμυντικοί του «καθάριζαν». Σε μια από τις αντεπιθέσεις των παικτών του Μίτσελ στο δεύτερο μέρος, ο Μπουχαλάκης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στέλνοντας με σουτ – κεραυνό την μπάλα στο παράθυρο του Αγκάτσι στο 78’. Το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά αφού και οι Ιταλοί ήταν φανερά εκνευρισμένοι και δεν είχαν όρεξη για μπάλα. Έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε στο άνετο και με εξαιρετική εμφάνιση, 3-0, απέναντι στην ομάδα του Ιντζάγκι.
Το 3-0 και νίκη επί της Μίλαν
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμντελαουΐ (72’ Σαλίνο), Μαζουάκου (72’ Μπουχαλάκης), Μανωλάς (46’ Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (61’ Σιόβας), Κασάμι (72’ Γκαζαριάν), Σάμαρης (46’ Μανιάτης), Τσόρι (61’ Κολοβός), Φουστέρ (46’ Χολέμπας) , Ντοσεβί (61’ Σαβιόλα), Παπάζογλου (46’ Διαμαντάκος)

Μίλαν: Γκάμπριελ (62’ Αγκάτσι), Τζακάρντο (76’ Ντε Τσίλιο), Ραμί (62’ Άλεξ), Μπονέρα (62’ Μεξές), Αλμπερτάτσι, Πόλι (76’ Μαστάλι), Κριστάντε, Σαπονάρα (84’ Μόντιτς), Νιάνγκ (76’ Χόντα), Ελ Σαραουϊ, Πατσίνι.

http://www.trelokouneli.gr/o-olimpiakos-patise-me-3-0-tin-milan/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...