Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν νέο χρώμα

Στον γνωστό κατάλογο των χρωμάτων προστέθηκε ακόμα ένα… μυστηριώδες απόλυτο μαύρο, το οποίο, για να έχετε μια εικόνα φανταστείτε πως αν έβγαινε σε φόρεμα, θα φαινόντουσαν μόνο τα άκρα σαν…

να στέκονται μόνα τους θυμίζοντας ταινία τρόμου. Το νέο «εξωγήινο» χρώμα ονομάζεται Vantablack και γεννήθηκε στα εργαστήρια της βρετανικής εταιρείας Surrey NanoSystems. Επί της ουσίας, οι βρετανοί επιστήμονες δημιούργησαν ένα υλικό από νανοσωλήνες άνθρακα, οι οποίες είναι 10.000 φορές πιο λεπτές από την ανθρώπινη τρίχα. Το αποτέλεσμα είναι όχι απλώς σκούρο – τόσο που δεν διακρίνεται διά γυμνού οφθαλμού – αλλά δημιουργεί την αίσθηση ότι σχήματα και περιγράμματα χάνονται μέσα σε μία μαύρη «τρύπα». Σύμφωνα με την «Independent», το «σούπερ» μαύρο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και για στρατιωτικούς σκοπούς, για τους οποίους όμως η βρετανική εταιρεία δεν είναι σε θέση να μιλήσει.

aftodioikisi.gr
http://www.trelokouneli.gr/i-epistimones-anakalipsan-neo-chroma/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...