Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Πλέον οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πληρώνουν δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο

Με δίδακτρα θα γίνονται από εδώ και στο εξής οι σπουδές των μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σύμφωνα με... την απόφαση της Συγκλήτου του ανωτάτου εκπαιδευτικού ιδρύματος

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών αποφάσισε ότι «οι προηγούμενες αποφάσεις της, περί οριζόντιας μη επιβολής διδάκτρων στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών αίρονται», κάτι που σημαίνει πως πλέον ανοίγει ο δρόμος για επιβολή διδάκτρων στην παρακολούθηση προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι η Σύγκλητος, στην υπ΄αριθ.32/15.7.2014 έκτακτη συνεδρίασή της, αφού συζήτησε, εκτός Ημερησίας Διατάξεως σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 8 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Ιδρύματος (Β’ 1062/2004), το θέμα:

«Επί του θέματος της επανεξέτασης της θέσης της Συγκλήτου με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για τις εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης των Π.Μ.Σ» αποφάσισε τα ακόλουθα:

«Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, συνεκτιμώντας τις ακαδημαϊκές και οικονομικές συνθήκες που πλέον έχουν διαμορφωθεί, αποφασίζει πως οι προηγούμενες αποφάσεις της, περί οριζόντιας μη επιβολής διδάκτρων στα Π.Μ.Σ, αίρονται».

http://www.patrastimes.gr/
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/07/blog-post_984.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...