Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Τσακίζουν την oυκρανική Αεροπορία οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας

Οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας «τσακίζουν» της Ουκρανική Αεροπορία καταρρίπτοντας το ένα μετά το άλλο τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα που μπαίνουν στον εναέριο χώρο της...
προκειμένου να κάνουν αεροπορικές επιδρομές και να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις αυτοάμυνας.

Από τα πυρά των ρωσόφωνων που υπερασπίζονται τις πόλεις τους και τις οικογένειες τους από τους Ουκρανούς Νεοναζί και την κυβέρνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Δύσης, κατερρίφθη ένα ακόμη μαχητικό αεροσκάφος Su-24.

Χτυπήθηκε από MANPADS και κατέπεσε λίγη ώρα αργότερα. Οι ρωσόφωνοι αναφέρουν πώς το αεροσκάφος έφερε βόμβες και ήταν έτοιμο να τις εξαπολύσει στην περιοχή του Semenivka. «Ρίξαμε τέσσερις πυραύλους. Οι τρεις πρώτοι αστόχησαν, αλλά ο τέταρτος βρήκε το στόχο», είπε ο εκπρόσωπος των πολιτοφυλάκων της περιοχής.

Ένα ακόμη αεροσκάφος, Su-25 αυτή τη φορά, επλήγη από τις δυνάμεις της Νέας Ρωσίας. Μπορεί να μην κατέπεσε εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο αεροδρόμιο του Dnepropetrovsk και να προσγειωθεί. Κατέπεσε λίγο πριν προσεγγίσει τον αεροδιάδρομο. Ο χειριστής του χρησιμοποίησε το σύστημα αυτόματης εκτίναξης, όπως φαίνεται από φωτογραφίες και γλύτωσε.

Οι δύο αυτές απώλειες για την Ουκρανική Αεροπορία έρχονται σε συνέχεια της κατάρριψης ενός Su-24 και ενός Su-25 επίσης, την Τρίτη στο Λούγκανσκ, από τα πυρά των δυνάμεων αυτοάμυνας.

Μέχρι στιγμής συνολικά, 10 Ουκρανικά αεροσκάφη και ισάριθμα ελικόπτερα Mi-8 και Mi-24 έχουν «γκρεμιστεί» από τους Ρωσόφωνους στην ανατολική Ουκρανία με πιο σημαντική και θανατηφόρα την κατάρριψη του IL-76.

Ίσως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που ο Π. Ποροσένκο διέταξε «επίθεση για την ανακατάληψη των εδαφών στη νοτιοανατολική Ουκρανία». Γιατί, αν συνεχιστεί η αποτελεσματική δράση των δυνάμεων της Νέας Ρωσίας δεν πρόκειται να μείνει ούτε ένα Ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος και ελικόπτερο.

Και αυτό χωρίς να έχει μπει στη «μάχη» η Ρωσία.

Πληροφορίες από το Κίεβο, σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πώς η «κυβέρνηση» έχει αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία την επισκευή και τη συντήρηση ελικοπτέρων Mi-8, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει κατά των ρωσόφωνων στα μέτωπα του Λούγκανσκ και στο Σλαβιάνσκ, και πιέζει για την παράδοση τους.

Κάτι πάντως που δεν φαίνεται εφικτό, λόγω των σοβαρών προβλημάτων, αν και το ακόμη σοβαρότερο είναι πώς οι Ουκρανοί πιλότοι νοιώθουν… άβολα στα χειριστήρια των μαχητικών αεροσκαφών και των ελικοπτέρων, αφενός λόγω ανικανότητας και αφετέρου φοβούμενοι πώς δεν θα γλυτώσουν από τα πυρά των ρωσόφωνων.

defencenet.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/07/o_5.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...