Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Καταργήθηκαν οι κάρτες ανανέωσης των 5 ευρώ για κινητά. Μόνο από 10 ευρώ και πάνω υπάρχουν.


Στα «μουλωχτά» κι αυτό: Καταργήθηκαν οι κάρτες ανανέωσης των 5 ευρώ για κινητάΔεν ξέρουμε πόσοι το γνωρίζουν αλλά οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κατήργησαν τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας των 5 ευρώ. Μόνο από 10 ευρώ και πάνω υπάρχουν. Μερικές εταιρίες που είναι στο δίκτυο των μεγάλων εταιριών, δίνουν παροχές όμως με ανανεώσεις των 5 ευρώ ακόμη και ομιλία με το εξωτερικό, κάτι πολύ σημαντικό σήμερα που είτε έχουν συγγενείς που έφυγαν στο εξωτερικό ή συνομιλούν για δουλειές κλπ.
Εκτός από αυτό, δεν υπήρξε καμμία ενημέρωση των συνδρομητών για αυτή την κατάργηση. Ούτε στα περίπτερα που δεν έχουν τις κάρτες-ξυστά, αλλά τις τυπώνουν on-line, μπορείς να βρεις για 5 ευρώ. Γιατί;
Μας εκδικούνται οι εταιρίες που η ΕΕ μείωσε τις ληστρικές τιμές roaming και μας αναγκάζουν να πληρώνουμε περισσότερο για ανανέωση;
Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας υποτίθεται ότι δίνουν προσφορές χρόνου, δεδομένων κλπ αλλά στα μουλωχτά σου ανεβάζουν το ελάχιστο επίπεδο κόστους για ανανέωση.

http://www.hellasforce.com/blog/sta-moulochta-ki-afto-katargithikan-i-kartes-ananeosis-ton-5-evro-gia-kinita/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...