Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Φέτελ: Εγώ θέλω το Ράικονεν teammate!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Σεμπάστιαν Φέτελ μιλώντας... σήμερα σε συναδέλφους στο Σπα όσον αφορά τον αποκλεισμό του Ράικονεν από τη διεκδίκηση της θέσης του Γουέμπερ για το 2014 ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα ήταν ικανοποιημένος αν συνεργάζονταν με το Ράικονεν.

Ο Ράικονεν έλειπε σήμερα από τα πάντοκ του Σπα, η επίσημη δικαιολογία ήταν πως είχε αδιαθεσία όμως οι κακές γλώσσες λένε πως ο πραγματικός λόγος ήταν ότι ήθελε να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο 26χρονος Γερμανός που διατηρεί καλές σχέσεις με τον Iceman τόνισε: "Δε ξέρω πόσο κοντά στην πραγματικότητα ήταν τα δημοσιεύματα που τον έφερναν κοντά στην ομάδα μας. Έμαθα από τον Τύπο όπως όλοι ότι πλέον δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Προφανώς έχω μιλήσει με την ομάδα αλλά δεν είναι δικό μου θέμα. Νομίζω ότι θα ήταν ωραία αν ερχόταν στην ομάδα ο Κίμι για πολλούς λόγους. Απ' τη στιγμή που δε γίνεται δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Αλλά ποιος ξέρει είναι νέος ακόμη ο Κίμι, όπως και εγώ, πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν οπότε δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα".

Μιλώντας γενικά για την επιλογή του νέου οδηγού της ομάδας και teammate του o Φέτελ ήταν χαλαρός: " Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας δεν έχει και τόση σημασία ποιος θα βρίσκεται στο άλλο μονοθέσιο. Ιδανικά θες κάποιον εξίσου γρήγορο για να σε βοηθήσει μέσω του ανταγωνισμού. Δε χρειάζεται να είσαι φίλος με τον teammate σου. Η δουλειά είναι ομαδική πρέπει να κινούμαστε στην ίδια κατεύθυνση ώστε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο. Αυτό μετράει και όχι αν συμπαθεί ο ένας τον άλλο, αυτό είναι ευπρόσδεκτο αν συμβαίνει αλλά όχι απολύτως απαραίτητο".

Ο Φέτελ που αγωνίζεται για λογαριασμό της Red Bull αυτή την Κυριακή (25/8) στο Σπα, θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο του 2011 ώστε να αυξήσει τη διαφορά στη βαθμολογία από τους διώκτες του. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/08/teammate.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...