Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ: Βίαζε τη θετή κόρη του επί 20 χρόνια και απέκτησε μαζί της δέκα παιδιά!

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Αργεντινή, όπου ένας άνδρας βίαζε επί 20 χρόνια τη θετή του κόρη, με την οποία...μάλιστα, είχαν αποκτήσει δέκα παιδιά.

Ο εφιάλτης της 35χρονης σήμερα κοπέλας ξεκίνησε σε ηλικία 11 ετών μέσα σε μία φάρμα, όπου ζούσε με τη μητέρα της και τον θετό της πατέρα.

Ο αδίστακτος άνδρας για να αποφύγει οποιαδήποτε ερώτηση από περίοικους φρόντισε να κρύβει τη γυναίκα σε χώρο κοντά στη φάρμα που διατηρεί μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Μάλιστα, παρουσίαζε τη γυναίκα του, την θετή κόρη του και τα παιδιά του από εκείνη σαν μία κανονική οικογένεια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, απέκτησε παιδιά και με τη σύζυγό του και πολλές φορές απέκτησε κάποια και από τις δύο γυναίκες την ίδια περίοδο.

«Πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση. Είχαμε πολλά περιστατικά κακοποίησης, όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντούμε μία κόρη να βιάζεται επί τόσα χρόνια και να αποκτά δέκα παιδιά από τον πατέρα», δήλωσε η δικαστής Ρόζα Φάλκο.

Ο άνδρας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών, ενώ όπως λέγεται το θύμα αποπειράθηκε να τον καταγγείλει στο παρελθόν αλλά με τη βία την ανάγκασε να σιωπήσει.
directnews.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/08/20_25.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...