Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

«Καβγάς» για τα 5.000 ευρώ της Χρυσής Αυγής στον «Αρκτούρο»

92AE7E46DBA6CDBA099F4EF4314935B1.jpgΘύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η απόφαση της οικολογικής οργάνωσης «Αρκτούρος» να κάνει δεκτή δωρεά ύψους 5.000 ευρώ από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Η δωρεά των 5.000 ευρώ έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα της Χρυσής Aυγής, όπου, μεταξύ άλλων, σε σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη ζωοφιλία του γενικού γραμματέα του κόμματους Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος «φιλοξενεί στην οικία του 3 αδέσποτα (2 σκύλους και 1 γάτο».
Σημειώνεται ότι η οργάνωση, που αγωνίζεται για την προστασία της αρκούδας, ιδρύθηκε από τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Μάλιστα, έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες, ο «Αρκτούρος»  μέσα από ανακοίνωσή του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε την εν λόγω δωρεά.
«Πριν από λίγες ημέρες απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε πολίτες, ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς και φορείς που λειτουργούν νόμιμα για οικονομική υποστήριξη προκειμένου να συνεχίσει τις δράσεις του. Η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια διάσωσης του πολύχρονου έργου και των περιβαλλοντικών κατακτήσεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Στα 21 χρόνια λειτουργίας του ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν συνδέθηκε ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία», επισημαίνεται.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του «Αρκτούρου»:
«Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διανύει σήμερα την πιο δύσκολη περίοδο της λειτουργίας του. Πριν από λίγες ημέρες απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε πολίτες, ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς και φορείς που λειτουργούν νόμιμα για οικονομική υποστήριξη προκειμένου να συνεχίσει τις δράσεις του. Η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια διάσωσης του πολύχρονου έργου και των περιβαλλοντικών κατακτήσεων. Στα 21 χρόνια λειτουργίας του ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν συνδέθηκε ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία. Δεν συμμετείχε σε καμία εκδήλωση πολιτικού κόμματος ή σχηματισμού. Σταθερή ιδεολογία του είναι η προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα που σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία. Τέλος, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ παραμένοντας πιστός όλα αυτά τα χρόνια στις αρχές του, συνεχίζει με απόλυτη ειλικρίνεια και διαφάνεια τη διαχείριση στα οικονομικά της οργάνωσης. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ χρειάζεται την υποστήριξη σας για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του. Σας περιμένει δίπλα του».

 http://arouraios.gr/2013/08/kabgas-gia-ta-5-000-euro-ths-chrusis-augis-ston-arktouro/#sthash.OUn8n5Aw.dpuf
 http://arouraios.gr/2013/08/kabgas-gia-ta-5-000-euro-ths-chrusis-augis-ston-arktouro/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...