Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Άλλες 300.000 δηλώσεις μέχρι αύριο


Πάνω από 300.000 φορολογικές δηλώσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο TAXISnet μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά τις 8 το πρωί, όσες δηλώσεις υποβληθούν, θα... θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα επιβαρύνονται με πρόστιμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, έως χθες είχαν υποβληθεί 5.500.000 φορολογικές δηλώσεις, άρα οι 300.000 που απομένουν, θα πρέπει να υποβληθούν σήμερα και αύριο.

Για το λόγο αυτό, το υπουργείο Οικονομικών παρέτεινε έως το τέλος του χρόνου την ισχύ των υφιστάμενων κωδικών που χρησιμοποιούν οι φορολογούμενοι, για να έχουν πρόσβαση στο TAXISnet.

Όσοι, όμως, δεν έχουν προμηθευτεί τον αναγκαίο κλειδάριθμο από την Εφορία, θα πρέπει να το κάνουν έως τις 31/12, καθώς από το επόμενο έτος δεν θα λειτουργούν οι παλαιοί κωδικοί πρόσβασης στο TAXISnet.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή εκπρόθεσμης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος θα έχει ως συνέπεια τη μη αναγνώριση των μειώσεων φόρου που προκύπτουν από την έκπτωση του 10% συγκεκριμένων δαπανών του φορολογουμένου, την επιβολή πρόσθετου φόρου 2,5% επί του συνολικού δηλωθέντος εισοδήματος και επιπλέον την επιβάρυνση με προσαυξήσεις επί του κανονικού οφειλόμενου φόρου.

Οι έλεγχοι σε φορολογικές δηλώσεις θα συνεχιστούν έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι οι στοίβες θα αυξηθούν, οι εκκαθαρίσεις θα γίνονται με ρυθμό χελώνας και όσοι ελέγχονται, θα αργήσουν πολύ να πάρουν το εκκαθαριστικό τους.
thestival.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/08/300000.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...