Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

“Κλαρινογαμπρός” : Ο γκόμενος του σήμερα !


klarinogampros 1

Η νέα μόδα της εποχής είναι οι γκόμενοι κλαρίνα γνωστοί και ως “Κλαρινογαμπροί”. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά χαρακτηριστικά τους. Σε όλες τις παρέες σίγουρα υπάρχει ένας τύπος που έχει εμμονή με το γυμναστήριο. Καθημερινά κοπανιέται τουλάχιστον 2 ώρες προσπαθώντας να φουσκώσει όλο και περισσότερο. Η αγαπημένη του συντροφιά είναι η τεράστια σακούλα με τις πρωτείνες του. Δεν σταματάει όμως μόνο εκεί!


Θα τον δείτε την παραλία να γυαλίζει σαν τηγανιτή πατάτα από τους τόνους λαδιού που έχει βάλει. Φοράει πάντα κολλητό στενό μαγιό για να διαγράφονται οι υπέροχοι κοιλιακοί του. Πηγαίνει πάντα λες και έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να κλείσει τα χέρια για να φουσκώνουν οι μύες.
Έρχεται το βράδυ! Ετοιμάζεται να βγει και φοράει ένα V πιο προκλητικό και απο την Pamela Anderson. Για το μαλλί επιλέγει πάντα μισό βαζάκι τζελ να μην πετάει τρίχα. Η λογική λέει πως κάθε κλαρίνο που σέβεται τον εαυτό του θα έχει 5-6 τατουάζ. Είναι πάντα στο πιο μοδάτο κλαμπ και θέλει όλα τα φώτα πάνω του . Οι χαζογκόμενες κοιτάνε το απολλώνιο κορμί του και λιώνουν. Αυτός δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά γιατί είναι τόσο ερωτευμένος με την εικόνα του που το μόνο που παίρνει είναι επιβεβαίωση. Αν εντοπίσει κάτι ωραίο που σίγουρα θα ναι καμία ξανθιά με 100 τρέσες και όλα απέξω θα την πλησιάσει. Είναι ωραίος και το ξέρει! Δεν θα χρειαστεί ατάκα θα φουσκώσει λίγο τα μπράτσα και η γκόμενα έπεσε.
Ζούμε στην εποχή της εικόνας! Μόδα είναι θα ξεφουσκώσει όπως θα ξεφουσκώσουν και τα γεμάτα αναβολικά μπράτσα του γκόμενου. ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Πηγή 
oktv.gr
 http://parganews.com/%ce%ba%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%b3%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%ce%b3%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%ae%ce%bc/#ixzz2ct2kWbio
http://greekto.blogspot.gr/2013/08/blog-post_24.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...