2 κούπες παρμεζάνα τριμμένη
Διαδικασία συνταγής...
Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά απλώνουμε ομοιόμορφα την μία κούπα παρμεζάνα. Τηγανίζουμε για λιγότερο απο 1 λεπτό, περίπου 45 δευτερόλεπτα.
Αναποδογυρίζουμε την παρμεζάνα σε γυάλινο μπολάκι (που το έχουμε στήσει με το στόμιο προς τα κάτω) και την στρώνουμε ώστε να καλύψει το μπολ μας απο πάνω.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με την υπόλοιπη παρμεζάνα και με καινούργιο μπολάκι.
Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και με προσοχή, όταν θέλουμε να σερβίρουμε, βγάζουμε από τα μπολ τα καλαθάκια παρμεζάνας.
Εάν έχουμε πολλούς καλεσμένους, χρησιμοποιούμε μεγαλύτερο τηγάνι και τηγανίζουμε όλη την ποσότητα της παρμεζάνας, ενώ την απλώνουμε σε βαθύ πιάτο ή μεγαλύτερο μπολ
cooklos.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/08/blog-post_2336.html
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...