Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ένταση στο κλείσιμο του δρόμου από Ελαφονήσι προς Χανιά



Μετά τον σοβαρό τραυματισμό 34χρονης από πτώση βράχου βάρους 5 κιλών τη ΔευτέραΈνταση σημειώθηκε το απόγευμα στον δρόμο των Τοπολίων, το κλείσιμο του οποίου αποφασίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Είχε προηγηθεί εισήγηση της Αντιπεριφέρειας λόγω επικινδυνότητας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό 34χρονης γυναίκας από πτώση βράχου σε αυτοκίνητο.

Σήμερα το απόγευμα, περίπου 25 άτομα, συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου τοποθετήθηκε το πλέγμα για το κλείσιμο του δρόμου, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση.

Στο σημείο υπήρχε και μια διμοιρία αστυνομικών δυνάμεων.

Κάποια στιγμή, τρία - τέσσερα άτομα απο τους συγκεντρωμένους ξήλωσαν την πρόχειρη - φτιαγμένη από σιδερένιο πλέγμα - πόρτα που είχε τοποθετηθεί και την πέταξαν σε παρακείμενο γκρεμό.

Στην συνέχεια και χωρίς να πραγματοποιηθεί επέμβαση της αστυνομίας, τα πνεύματα ηρέμησαν, και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν, ενώ ξανατοποθετήθηκε η πόρτα.

Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον εκείνων που ξήλωσαν το πλέγμα, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες φθορές και απείθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr
http://on-news.gr/2013/08/22/%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...