Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Epitome Το υπεραυτοκίνητο με τους 1.750 ίππους!

287B35ADDD5B218DD184584A4FD9E264.jpg
  Η Laraki Motors, μια εταιρεία πολυτελών υπεραυτοκινήτων, που αρχικά είχε μαροκινή έδρα, αλλά τώρα έχει εξαγοραστεί από μια άλλη εταιρεία με βάση το Ντουμπάι, παρουσίασε στην Καλιφόρνια στο Pebble Beach το Σαββατοκύριακο, το Epitome ένα πρωτότυπο όχημα, το οποίο φιλοδοξεί να αναπαράγει σε 9 μονάδες, αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον.
Ας σημειωθεί ότι τα προηγούμενα πρωτότυπα, που είχε παρουσιάσει η συγκεκριμένη εταιρεία, δεν προχώρησαν ποτέ στην παραγωγή.
Το Epitome λοιπόν είναι ένα supercar, που χρησιμοποιεί πλαίσιο, σασί και αναρτήσεις από τη Chevrolet Corvette C6, αλλά έχει γίνει παράλληλα και εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος, ώστε να περιοριστεί το βάρος του αμαξώματος στα 1.270 κιλά.
Τώρα το εντυπωσιακό σημείο είναι ο 7λιτρος κινητήρας V8 βενζίνης, με δύο υπερσυμπιεστές, ο οποίος παράγει, κατά την εταιρεία, 1.200 ίππους.
Επιπρόσθετα όμως, το εν λόγω όχημα διαθέτει και μια άλλη δεξαμενή βενζίνης 110 οκτανίων, που με το πάτημα ενός κουμπιού, ο εγκέφαλος δίνει εντολή να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα κι αυτή. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι το Epitome να φτάνει τη συνολική ιπποδύναμη των 1.750 «αλόγων»!
Τέλος, για όσους θελήσουν να αγοράσουν ένα από τα 9 μοντέλα παραγωγής, η τιμή εκκίνησης που ανακοινώθηκε αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ.
Laraki3.jpg
Laraki2.jpg
Laraki1.jpg

Πηγή: autotriti.gr
 http://arouraios.gr/2013/08/to-uperautokinhto-me-tous-1-750-ippous/#sthash.DM6OvwTa.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...