Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ποινικές διώξεις για το θάνατο της Στέλλας

 Ποινικές διώξεις για το θάνατο της Στέλλας
Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των δύο νεαρών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση θανάτου της 16χρονης … Στέλλας Ακουμιανάκη, άσκησε ο αντιεισαγγελέας Ρεθύμνου. Ο κ. Στέφανος Ζαρκαντζιάς, αφού μελέτησε τη δικογραφία την απέστειλε στον ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης της υπόθεσης, ακριβώς με τις ίδιες κατηγορίες με εκείνες που ανέφερε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας στο διαβιβαστικό της, παρά την έντονη αντίδραση που είχαν εκφράσει οι συνήγοροι των κατηγορουμένων.
Έτσι, εναντίον του 17χρονου και του 23χρονου, άσκησε ποινική δίωξη για «θανατηφόρα έκθεση» και «βιασμό» και με αυτές τις κατηγορίες διαβίβασε τον φάκελο στον ανακριτή, Αθανάσιο Μαρνέρη, από τον οποίο και θα κληθούν για απολογία σε χρόνο που ο ίδιος θα επιλέξει.
Ποινική δίωξη ο εισαγγελέας άσκησε, επίσης και κατά των γονέων του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Πάντως, σύμφωνα με τα Ρεθεμνιώτικα Νέα, ο ανακριτής, που έχει τον φάκελο της υπόθεσης στα χέρια του από την περασμένη Παρασκευή, δεν έχει στείλει κλήση για απολογία σε κανένα πρόσωπο. Εκτιμάται πάντως ότι η φάση της κύριας ανάκρισης θα διαρκέσει αρκετό διάστημα.
Η 16χρονη βρήκε ανήμερα του Πάσχα τραγικό θάνατο στο Ρέθυμνο από δηλητηρίαση που προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Η άτυχη κοπέλα είχε βγει να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι μέθυσαν την Στέλλα με σκοπό να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.

http://troktiko.eu/2011/05/19

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...