Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

160.000 επισκέπτες στα Χανιά με το κρουαζιερόπλοιο Navigator of the Seas


Την πρώτη από τις 25, φετινές, αφίξεις του στα Χανιά πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Navigator of The Seas.


Το πλήρωμα και τους επιβάτες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Χανίων σε θέματα Τουρισμού, Μαρία Κοκκινάκη, και τον ναυτιλιακό πράκτορα, Αντώνη Τσαγκαράκη.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης, που είχε ο κ. Σκουλάκης με τον καπετάνιο και τους επικεφαλής του πληρώματος ,του εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το λιμάνι της Σούδας, καθώς και για την υποδοχή με παραδοσιακή μουσική και χορό, που τους επιφυλάχτηκε. Μάλιστα, όπως δεσμεύτηκαν θα προτείνουν τα Χανιά ως προορισμό διακοπών.

Πολλοί από τους επισκέπτες αμέσως μετά την αποβίβασή τους κατευθύνθηκαν στα πούλμαν για προγραμματισμένες εκδρομές, ενώ οι περισσότεροι αφού πέρασαν από το κιόσκι πληροφοριών του δήμου Χανίων για να προμηθευτούν με χάρτες και ενημέρωση κατευθύνθηκαν προς τα αστικά λεωφορεία ή τα ταξί με προορισμό την πόλη των Χανίων.

Σύμφωνα με την υπάλληλο του γραφείου τουρισμού του δήμου Χανίων κα Ειρήνη Μιχαιλάκη «τους επισκέπτες τους ενδιαφέρει περισσότερο να κατέβουν στο κέντρο της πόλης των Χανίων, να δούν την παλιά πόλη, ενώ ρωτούν για το που μπορούν να κάνουν αγορές και που μπορούν να βρούν μια κοντινή παραλία».

Η ιδιαιτερότητα με το κρουαζιερόπλοιο Navigator of The Seas, είναι πως μέχρι τις 4/11 θα έρχεται κάθε Παρασκευή στα Χανιά, κάτι που θα συνεχιστεί και το 2012.

Έτσι με τις 54 συνολικά αφίξεις του κρουαζιερόπλοιου που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το 2011 και το 2012, αναμένεται να έρθουν στα Χανιά με το Navigator of the Seas περίπου 160.000 επισκέπτες.
http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=17624&cid=3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...