Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πήρε φόρα ο Γουέμπερ!

 Πήρε φόρα ο Γουέμπερ!   
Τον ταχύτερο γύρο και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών έκανε ο Μαρκ Γουέμπερ, στην πίστα της Καταλονίας. Ο … Αυστραλός πιλότος της Red Bull έκανε το δύο στα δύο, με τον ομόσταβλό του να τερματίζει στην τρίτη θέση. Το ένα-δύο των «κόκκινων ταύρων»… χάλασε ο Λιούις Χάμιλτον. Καλύτερη ήταν η απόδοση της McLaren στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών με τους δύο πιλότους της να ολοκληρώνουν τη διαδικασία μέσα στην πρώτη τετράδα.
Στο καταλανικό σιρκουί η θερμοκρασία στη δεύτερη περίοδο είχε αυξηθεί, ενώ οι πιλότοι κατέβασαν τους χρόνους τους, φορώντας τη μαλακή γόμα ελαστικών.
Υποτονική ήταν η απόδοση της Mercedes GP στη δεύτερη περίοδο, με τους Ρόσμπεργκ και Σουμάχερ να τερματίζουν στην έκτη και έβδομη θέση, αντίστοιχα.
Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Φελίπε Μάσα με την ισορροπία του μονοθεσίου του, ο Βραζιλιάνος κατάφερε να τερματίσει από την όγδοη θέση. Για ακόμη μια φορά η Williams δεν κατάφερε να βελτιώσει την απόδοση της, παρά το γεγονός ότι στην Ισπανία έχει πάει με αναβαθμίσεις.
Δείτε εδώ εικονογραφημένη την κατάταξη των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών.
Πηγή: sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...