Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Το ΝΑΤΟ βύθισε οκτώ πλοία του Καντάφι

 Το ΝΑΤΟ βύθισε οκτώ πλοία του Καντάφι   
Οκτώ πολεμικά σκάφη του Λίβυου ηγέ … τη Μουαμάρ Καντάφι βύθισαν τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ σε συντονισμένες επιθέσεις που εξαπέλυσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος της Συμμαχίας το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι αεροπορικές επιδρομές εκτιλύχθηκαν ταυτόχρονα σε στόχους στα λιμάνια της Τρίπολης, του Αλ Κχουμς και της Σίρτι.
«Με δεδομένη πλέον την κλιμάκωση της χρήσης ναυτικών στρατιωτικών μέσων, το ΝΑΤΟ δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αναλάβει αποφασιστική δράση για την προστασία του άμαχου πληθυσμού της Λιβύης αλλά και των δυνάμεων της Συμμαχίας, στη θάλασσα», δηλώνει στην ανακοίνωση που εκδόθηκε ο Υποναύαρχος Ράσελ Χάρντινγκ, αναπληρωτής διοικητής της επιχείρησης του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι, Μούσα Ιμπραήμ, είχε αναφέρει ότι το λιμάνι της Τρίπολης αποτέλεσε στόχο αεροπορικών επιδρομών των δυνάμεων του ΝΑΤΟ το βράδυ της Πέμπτης.
«Μόλις πληροφορήθηκα ότι το λιμάνι της Τρίπολης είναι πλέον στόχος των επιδρομών του ΝΑΤΟ. Μου είπαν ότι χτυπήθηκε ένα σκάφος», είχε δηλώσει.

http://troktiko.eu/2011/05/20/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...