Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Στα τέλη Ιουνίου τα αίτια του δυστυχήματος της Air France

 Στα τέλη Ιουνίου τα αίτια του δυστυχήματος της Air France   
Τα αίτια και οι ευθύνες για την συντριβή του αεροσκάφους της Air France που εκτελούσε την πτήση Ρίο-Παρίσι το … 2009 θα γνωστοποιηθούν σίγουρα στα τέλη Ιουνίου μετά τον πλήρη έλεγχο των μαύρων κουτιών, δήλωσε σήμερα ο γάλλος υφυπουργός Μεταφορών Τιερί Μαριάνι.  Μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα αναμένονταν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα μαύρα κουτιά ανασύρθηκαν στις αρχές Μαΐου από τον Ατλαντικό και οι ειδικοί ανακοίνωσαν τη Δευτέρα πως είναι αξιοποιήσιμα και προς το παρόν έχουν εξεταστεί μερικώς οι παράμετροί τους. Μέσα στις ημέρες που ακολούθησαν, πολλές πληροφορίες για τις ευθύνες της πολύνεκρης τραγωδίας κυκλοφόρησαν στο γαλλικό Τύπο, δείχνοντας την τεράστια πίεση που ασκείται για την υπόθεση αυτή.
«Διακυβεύονται πολλά, μια αεροναυπηγική εταιρία, το σαλόνι στο Λε Μπουρζέ σε μερικές εβδομάδες, μια αεροπορική εταιρία και οι οικογένειες των θυμάτων», είπε χαρακτηριστικά ο Μαριάνι.
Το αεροπορικό δυστύχημα με 228 νεκρούς συνέβη την 1η Ιουνίου 2009.

http://troktiko.eu/2011/05/19

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...