Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια!

Ένα παράξενο ψάρι … με ανθρώπινα δόντια έπιασε ο 15χρονος Δημήτρης Ντέμπλας από τη Συκιά που πήγε για ψάρεμα μαζί με τον πατέρα του. Στις 6:30 το πρωί έριξαν συρτή στην περιοχή Άγιος Ιωάννης στη Συκιά και σε μόλις 4 μέτρα βάθος έπιασαν ένα περίεργο ψάρι, το οποίο δεν είχε βράγχια παρά μόνο δύο τρύπες στα πλευρά του απ’ όπου ανάπνεε.
Ο Θόδωρος Ντέμπλας, χρόνια ψαράς στην περιοχή, είπε  είναι η πρώτη φορά που είδε τέτοιο ψάρι. «Το ψάρι αυτό έχει σκληρό δέρμα, δεν έχει βράγχια και από την ώρα που το βγάλαμε ανέπνεε μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση επίσης ότι τα χείλη και τα δόντια του ψαριού, έμοιαζαν με ανθρώπου» είπε.
Το ψάρι θα σταλεί για περεταίρω εξέταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί αν είναι δηλητηριώδης και ποια είναι η προέλευσή του. Εικάζεται ότι πρόκειται για ψάρι που μετανάστευσε από νοτιότερες περιοχές, όπως ο λαγοπόδαρος, λόγω των έντονων κλιματικών αλλαγών.


 Ψάρι με ανθρώπινα δόντια!
 Ψάρι με ανθρώπινα δόντια!

Πηγή: xalkidikinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...