Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Xiaomi SU7: Στούκαρε με Mercedes και την έκανε σμπαράλια

 


Αυτές τις ώρες κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο από το πρώτο τροχαίο με το Xiaomi SU7. Το αυτοκίνητο φαίνεται πως τράκαρε με μια λευκή Mercedes και μπορούμε να δούμε τις ζημιές που υπέστησαν τα δύο οχήματα.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε σημαντικές ζημιές και στα δύο αυτοκίνητα, όμως η Mercedes φαίνεται να έχει την μεγαλύτερή, με σπασμένη την μάσκα στην δεξιά πλευρά, παραμορφωμένο καπό και διαλυμένη όλη την πρόσοψη.

Το Xiaomi XU7 φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση, με χτυπημένη όλη την δεξιά πλευρά της, ενώ παρατηρούμε πως έχουν ανοίξει οι αερόσακοί. Βέβαια το Xiaomi SU7 είναι και πιο βαρύ όχημα.

 

 Ο «Big Lizi Qiqili», γνωστός influencer στην Κίνα, κινηματογραφούσε στο σημείο του ατυχήματος, όταν έγινε το ατύχημα και για αυτό τράβηξε και τις φωτογραφίες. To Xiaomi SU7 του ανήκει και ένας συνάδελφος κινηματογραφούσε την ώρα του τροχαίου. Για κάποιο λόγο και οι δύο πλευρές είχαν πράσινο σηματοδότη και η αστυνομία μετά από επιθεώρηση του υλικού από την τροχαία, παραδέχθηκε πως ήταν πρόβλημα στα φανάρια και την πλήρη ευθηνή έχει η τροχαία.

 

 Στην συνέχεια είχαμε δεδομένα για την κατάσταση των οχημάτων. Το Xiaomi SU7 αναγνώρισε με επιτυχία το τρακάρισμα και κάλεσε αμέσως την τροχαία για να επιβεβαιώσει την σύγκρουση. Όλοι οι αερόσακοι του οχήματος άνοιξαν με επιτυχία και όλη η καμπίνα δεν είχε καμία ζημιά, ενώ όλα τα όργανα έμειναν στην θέση τους, παρά την δυνατή σύγκρουση.

 

 


 

 

 

Οι χτυπημένες πόρτες φαίνεται να λειτουργούσαν κανονικά μετά την πρόσκρουση και άνοιγαν ηλεκτρονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, ώστε να βγουν τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα.

Το όχημα πήγε στο service για επισκευή. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων την γλύτωσαν με πολύ ελαφριά τραύματα. Μετά το ατύχημα, ο influencer θύμισε σε όλους να βάζουν την ασφάλεια πάνω από όλα.

 

 https://techmaniacs.gr/xiaomi-su7-stoykare-me-mercedes-kai-tin-ekane-smparalia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...