Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Forbes: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο – Η Τέιλορ Σουίφτ για πρώτη φορά στη λίστα

 


Οι δισεκατομμυριούχοι είναι περισσότεροι και πλουσιότεροι από ποτέ. Και ανάμεσά τους- για πρώτη φορά- συγκαταλέγεται η Τέιλορ Σουίφτ, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.

Φέτος η λίστα του περιοδικού με τους δισεκατομμυριούχους περιλαμβάνει 2.781 άτομα, 141 περισσότερα από πέρυσι και 26 πάνω από το ρεκόρ που καταγράφηκε το 2021.

Επιπλέον, οι δισεκατομμυριούχοι είναι πλουσιότεροι από ποτέ. H περιουσία όσων μπήκαν στη λίστα φτάνει τα 14,2 τρισεκατομμύρια. Δηλαδή, ξεπερνά κατά 2 τρισ. το περσινό σύνολο και κατά 1,1 τρισ. το ρεκόρ που είχε γίνει πριν από τρία χρόνια.

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο

Στην κορυφή της λίστας είναι γνώρισμα πρόσωπα. Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι ο Μπερνάρ Αρνό, ιδιοκτήτης του ομίλου LVMH. Η περιουσία του Γάλλου μεγιστάνα και της οικογένειάς του υπολογίζεται σε 233 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Έλον Μασκ, με 195 δισεκατομμύρια και ακολουθούν ο Τζεφ Μπέζος (194 δισ.) και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ (177 δισ.).


 

 


 

Πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο- για τέταρτη διαδοχική χρονιά- είναι η Φρανσουάζ Μπετανκούρ Μεγιέ. Η περιουσία της κληρονόμου της L’Oreal αυξήθηκε κατά 19 δισ. τους τελευταίους 12 μήνες και πλέον ανέρχεται σε 99,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η λίστα του Forbes περιλαμβάνει συνολικά 369 γυναίκες δισεκατομμυριούχους (αποτελούν το 13,3%) και η περιουσία τους αθροιστικά φτάνει τα 1,8 τρισεκατομμύρια.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους, με τον αριθμό- ρεκόρ των 813, η περιουσία των οποίων είναι 5,7 τρισεκατομμύρια συνολικά. Η Κίνα παραμένει δεύτερη, με 473 δισεκατομμυριούχους (1,7 τρισ. η περιουσία τους αθροιστικά) και ακολουθεί η Ινδία με 200.

Η Τέιλορ Σουίφτ, ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Κριστιάν Λουμπουτέν

Συνολικά 265 δισεκατομμυριούχοι είναι οι νεοεισερχόμενοι στη λίστα του Forbes, ανάμεσά τους και η Τέιλορ Σουίφτ.

Μπορεί 2.545η θέση που έχει στη λίστα να φαντάζει «ταπεινή», αλλά η περιουσία της ανέρχεται σε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή προέρχεται από την παγκόσμια περιοδεία της, Eras Tour, που έσπασε ρεκόρ, την αξία του καταλόγου των τραγουδιών της και τα ακίνητα που έχει η ποπ σταρ.

Στους νέους δισεκατομμυριούχους είναι επίσης μεταξύ άλλων ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον (1,2 δισ. δολάρια), ο σχεδιαστής Κριστιάν Λουμπουτέν (1,2 δισ.) και ο δημιουργός του ChatGPT, Σαμ Άλτμαν (1 δισ.). 

 

 

https://www.dnews.gr/eidhseis/kosmos/466771/forbes-aftoi-einai-oi-plousioteroi-ston-kosmo-i-teilor-souift-gia-proti-fora-sti-lista

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...