Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Καμμένος: Θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο αφού μιλήσω στη Βουλή

Στην Ολομέλεια της Βουλής φαίνεται πως θα λάβει τέλος το σίριαλ της παραίτησης/διαγραφής του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου, όπως προανήγγειλε μέσω Twitter ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.
«Τη διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα }» έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Το αποτέλεσμα θα είναι η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς θα μείνει μεν με πέντε βουλευτές, που είναι το όριο για να συγκροτείται Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά ο ένας από τους πέντε, ο Αριστείδης Φωκάς, έχει εκλεγεί με άλλο κόμμα.
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται σήμερα και ψηφίζεται το βράδυ το Πρωτόκολλο προσχώρησης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.



Για το θέμα αυτό, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έθεσε ζήτημα πλειοψηφίας 3/5, δηλαδή ψήφιση με 180 ψήφους. «Η σημερινή κύρωση για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ έχει διαφορά με την προηγούμενη. Κατά την άποψή μας, θα πρέπει να εφαρμοστεί το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος. Αυτό το ζητούμε διότι μετά την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, παύει η Ελλάδα να έχει κυρίαρχο δικαίωμα να ζητήσει, με βάση το άρθρο 5 του Καταστατικού του ΝΑΤΟ, συλλογική άμυνα έναντι όμορου κράτους. Καθώς πλέον το κράτος αυτό δεν θα είναι τρίτο κράτος. Άρα, η συγκεκριμένη κύρωση αφορά παραχώρηση κυριαρχικού δικαιώματος της χώρας» αιτιολόγησε τη θέση του ο κ. Καμμένος και προανήγγειλε ότι αυτό το θέμα επιφυλάσσεται να το θέσει και στην Ολομέλεια, αν χρειαστεί και με ένσταση αντισυνταγματικότητας, δηλαδή να ψηφιστεί η σύμβαση με πλειοψηφία 180 βουλευτών. Επίσης, ζήτησε από τα κόμματα να τοποθετηθούν επ» αυτού ώστε να καταγραφεί η άποψή τους.

https://www.trelokouneli.gr/kammenos-tha-diagrapso-ton-papachristopoulo-afou-miliso-sth-bouli/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...