Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

«Ρατσιστικό» σύνθημα το «Μακεδονία γη Ελληνική» για την ΕΡΤ

Πλέον η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τεράστιο εφιάλτη. Λέξεις όπως Μακεδονία, Έθνος, Ιστορία, φυλή, βρίσκονται στο στόχαστρο της Κυβέρνησης. Έχουν το θράσος να καταδικάζουν αυτές τις λέξεις, τα άτομα που αποθεώνουν τον Μαδούρο.

Και όχι μόνο τον στηρίζουν στα λόγια, αλλά κάνουν και πορείες υπέρ του, ενώ καταδικάζουν ως… φασίστες όσους κατεβαίνουν να διαμαρτυρηθούν για την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς!
ΕΙΚΟΝΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ
Η ΕΡΤ αποκαλεί το «Μακεδονία γη ελληνική» «ρατσιστικό σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας». Και όμως, αυτό έδειξαν στις οθόνες τους. Αυτά τα άτομα μην ξεχνάμε πως τα… πληρώνουμε. Αιδώς Αργείοι!





Μέχρι που θα φθάσει η κατάσταση;

Και όλα αυτά την ώρα που επιχειρήσεις των Σκοπίων έχουν ήδη αρχίζει να κινούνται νομικά κατά ελληνικών εταιρειών που δεν έχουν κατοχυρώσει διεθνώς τους όρους «Μακεδονία» και «μακεδονικός», στο σήμα τους ή στο brand των προϊόντων τους.
Το παραπάνω ανέφερε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της 11ης Διεθνούς Έκθεσης Zootechnia.
«Η Συμφωνία των Πρεσπών θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα ελληνικά προϊόντα. Ήδη, όπως μαθαίνω, επιχειρήσεις της γειτονικής χώρας κινούν διαδικασίες για να στραφούν κατά Βορειοελλαδιτών εταιρειών χωρίς κατοχυρωμένο το brand της Μακεδονίας. Είναι ένα μείζον ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είναι δύσκολο η περιοχή να ξανασταθεί στα πόδια της», τόνισε ο περιφερειάρχης.

https://www.pentapostagma.gr/2019/01/%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...