Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Ο χάρτης του Facebook στην Ευρώπη, με βάση τα στοιχεία του Internet World StatsΠόσοι πραγματικά είναι οι χρήστες του Facebook σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ποια η θέση της Ελλάδας;Ο Έλληνας γραφίστας JoDi δημιούργησε έναν χάρτη με βάση τα στοιχεία του Internet World Stats, όπου παρουσιάζει την διείσδυση του facebook στους υπάρχοντες χρήστες ίντερνετ στην Ευρώπη.


Βάσει των αποτελεσμάτων, «πρωταθλητές» εμφανίζονται οι Κύπριοι με ποσοστό 88,8%, ενώ ακολουθούν οι Βούλγαροι και οι Πορτογάλοι με ποσοστά 78,3% και 78,1% αντίστοιχα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 16η θέση με ποσοστό 66,4%. Ειδικότερα, οι κάτοχοι λογαριασμών facebook στην χώρα μας υπολογίζονται σε 5 εκατομμύρια όταν ο συνολικός αριθμός των χρηστών ίντερνετ στην χώρα μας είναι 7.525.926 (στοιχεία Ιούνιος 2017).
Στις τελευταίες θέσεις βρίσκεται το Βατικανό με ποσοστό 4,2%, η Ρωσία με 11%, η Λευκορωσία με 12,5%, η Μολδαβία με 23,6% και η Ουκρανία με 24%.
Ωστόσο, για αυτές τις χώρες υπάρχει εξήγηση, καθώς έχουν το δικό τους αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο που ονομάζεται «vk» και σήμερα διαθέτει 477 εκατ. χρήστες.

http://tvxs.gr/news/viral/o-xartis-toy-facebook-stin-eyropi-foto0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...