Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Ο «Χάτσικο» της Βραζιλίας περιμένει μάταια τον ιδιοκτήτη του έξω από το νοσοκομείο επί 4 μήνες

Εδώ και τέσσερις μήνες, ο εικονιζόμενος σκύλος περιμένει καρτερικά έξω από το νοσοκομείο Santa Casa de Novo Horizonte, στη Βραζιλία. Ελπίζει, μάταια, να δει τον ιδιοκτήτη του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αυτό μαχαιρωμένος, πριν από τέσσερις μήνες, να βγαίνει. Αλλά ο άνδρας δεν ζει πια.
Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, επικαλούμενη μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, το πιστό σκυλί έφτασε στο νοσοκομείο τρέχοντας πίσω από το ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του, έναν άστεγο που είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι.


Πριν δύο μήνες, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. Το σκυλί όμως δεν φεύγει. Εξακολουθεί να τον περιμένει έξω από το νοσοκομείο.
Οι εργαζόμενοι άρχισαν να του δίνουν τροφή και νερό, συγκινημένοι από την αφοσίωση και τη μάταιη αλλά τόσο επίμονη αναμονή του. Τελικά, βρήκαν κι ένα καταφύγιο ζώων, σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων, για να το φιλοξενήσει.

Κι ενώ ένας νέος ιδιοκτήτης ήταν έτοιμος να του προσφέρει νέα οικογένεια και καινούριο σπίτι, ο σκύλος το έσκασε από το καταφύγιο κι επέστρεψε στη γνώριμή του θέση, έξω από το νοσοκομείο. Όπου και παραμένει, θυμίζοντας τη συγκινητική ιστορία του Χάτσικο, του πιστού σκυλιού που έμεινε κι επέμεινε έξω από το νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο ιδιοκτήτης του.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...