Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας , πρώτη η ΝΔ δείτε τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Σταθερά πρώτη η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Σταθερά πρώτη με διψήφια, αν και ελάχιστα μειωμένη, διαφορά παραμένει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει πλέον στην πρόθεση ψήφου η Δημοκρατική Συμπαράταξη, αφήνοντας πίσω της τη Χρυσή Αυγή.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 30,5% (από 31% στην αντίστοιχη έρευνα του Οκτωβρίου), έναντι 18,5% του ΣΥΡΙΖΑ (από 18%), και ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 8,5% (από 6,5%), η Χρυσή Αυγή με 7% και το ΚΚΕ με 6,5%. Τα άλλα κόμματα δεν πιάνουν το όριο του 3%.



Εξάλλου, σχεδόν οκτώ στους δέκα πολίτες πιστεύουν ότι τα πράγματα στη χώρα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση, τρεις στους τέσσερις εκτιμούν ότι η κυβέρνηση δεν θα έχει βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο έως το τέλος της θητείας της, ενώ πάνω από το 90% δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από το κυβερνητικό έργο. Ωστόσο, το 53,8% των ερωτηθέντων δηλώνουν αντίθετοι σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και προτιμούν να ολοκληρώσει η κυβέρνηση την τετραετία.
Όσον αφορά στο κοινωνικό μέρισμα, μόνο το 22,5% των ερωτηθέντων συμφωνούν με τη διανομή του στα πιο ευάλωτα νοικοκυριά, ενώ σχεδόν επτά στους δέκα πολίτες θα προτιμούσαν μία οριζόντια μείωση της φορολογίας.

http://www.news.gr/politikh/article/790716/dimoskopisi-ekplixi-gia-ta-pososta-tis-dimokratikis-simparataxis.html
 http://greekto.blogspot.gr/2017/11/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...