Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αυτό είναι το τέταρτο ζευγάρι της σειράς... μετα το τελος Τσιμιτσέλη...

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα νέο ζευγάρι κάνει την είσοδό του στη σειρά αφού η Δανάη Επιθυμιάδη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποχώρησαν κλείνοντας αυτή την ιστορία. 


Έκλεισε και ο τελευταίος, ολοκληρώθηκαν τα ζευγάρια. Ποια είναι τα δύο καινούρια πρόσωπα;
Ολοκληρώθηκε το παζλ της αγαπημένης σειράς του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα βλέπουμε τις ιστορίες τεσσάρων ζευγαριών, των γνώριμων: Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και δύο νέων.
Αρχές Ιουλίου μάθαμε ότι έκλεισε επισήμως το τρίτο ζευγάρι της σειράς, η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Σε αυτούς τους δύο ηθοποιούς ο Alpha ποντάρει πολλά και κυρίως την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού για τη σειρά. Η αλήθεια είναι ότι η Μουρμούρα, παρά τις …κακουχίες που είχε να αντιμετωπίσει στην τρίτη της σεζόν, στο τέλος κατάφερε να πάρει μαζί τις τους τηλεθεατές ηλικίας 15-44.


Με το τείχος ελληνικών σειρών που ύψωσε ο ΑΝΤ1 στην prime time ζώνη από τις 20:00, τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους ήρωες της σειράς. Ωστόσο, οι νέοι ψήφισαν Μουρμούρα σε ποσοστό 30,8% και έδωσαν στο σίριαλ την πρωτιά.





Ήρθε η ώρα, λοιπόν που η Μουρμούρα γυρίζει σελίδα και ετοιμάζει πρεμιέρα για πρώτη φορά με τέσσερα ζευγάρια. Το νεαρής ηλικίας ζευγάρι που θα ενταχθεί στη σειρά είναι η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος.


http://www.zappit.gr/seires/min-archizeis-ti-mourmoura-afto-einai-tetarto-zevgari-tis-seiras/487081
http://kafedakigr.blogspot.com/2016/09/blog-post_73.html
 http://naigr.blogspot.gr/2016/09/blog-post_9.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...