Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ! Επιτυχής εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου από πυρηνικό υποβρύχιο (Βίντεο)

Επιτυχής η δοκιμή εκτόξευσης διηπειρωτικού πυραύλου από πυρηνικό υποβρύχιο στη Θάλασσα του Μπάρεντς, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σήμερα Σάββατο.

Ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από ένα στρατηγικό πυρηνικό υποβρύχιο με την ονομασία Verkhoturye.
«Στις 12 Δεκεμβρίου, το πλήρωμα του Πλοιάρχου Ντμίτρι Ζελίκοφ στο ρωσικό στρατηγικό πυρηνικό υποβρύχιο του Βορείου Στόλου Verkhoturye, πραγματοποίησε επιτυχή εκτόξευση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Sineva από την θαλάσσια περιοχή του Μπάρεντς,» δήλωσε το υπουργείο.
Ο πύραυλος «Sineva» διαθέτει αυξημένη προστασία από την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών παλμών, καθώς και αποτελεσματικό σύστημα εξουδετέρωσης της Αεράμυνας του εχθρού. Ανάλογα με τη συγκεκριμένη τροποποίηση ο πύραυλος μπορεί να έχει 4 ή 10 πλευρικά συστήματα χωριστής στόχευσης ισχύος 100 χιλιοτόνων το  καθένα. Είναι δυνατός ο εφοδιασμός του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου με εκρηκτική-θραυστική βόμβα με μάζα εκρηκτικής ύλης περίπου 3 τόνων για την υψηλής ακρίβειας πλήξη στόχων σε μη πυρηνική διένεξη ή με μικρής ισχύος πυρηνική κεφαλή μάχης (ισχύος μέχρι και 50 τόνων τροτύλης) κατά την εξαπόλυση μεμονωμένων κτυπημάτων. Ο συσχετισμός της μάζας του μαχητικού υλικού του πυραύλου προς τη συνολική μάζα εκτόξευσής του σε μιά πτήση θεωρείται ως ο καλύτερος στον κόσμο. Για ειρηνικούς σκοπούς χρησιμοποιείται η πολιτική τροποποίηση του πυραύλου «Sineva» – πύραυλος-φορέας «Shtil-1», που εξασφαλίζει μεταφορά σε τροχιά ωφέλιμου φορτίου μάζας 100 κιλών.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

http://www.crashonline.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...