Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η κασκαντέρ του Star Wars θα χάσει το χέρι της

Η Ολίβια Τζάκσον κινδυνεύει να χάσει το χέρι της.
Η 34χρονη γυναίκα είναι η κασκαντέρ του Star Wars αλλά και της ταινίας Resident Evil. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, η Ολίβια Τζάκσον ντούμπαρε την πρωταγωνίστρια Μίλα Γιόβοβιτς σε μια από τις επικίνδυνες σκηνές. Η κασκαντέρ καθώς έτρεψε με μεγάλη ταχύτητα με την μηχανή είχε ένα σοβαρό ατύχημα που την άφησε σε κόμμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, της προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπαθε διάτρηση πνεύμονα και τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο. Η Ολίβια Τζάκσον ξύπνησε από το κόμμα και όπως δήλωσε στην εφημερίδα Sun οι γιατροί θα προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του αριστερού της χεριού. Ωστόσο, η ίδια είναι ευγνώμων που ζει ακόμα.
 
 Σοκ προκαλεί η είδηση πως η 32χρονη ηθοποιός Ολίβια Τζάκσον θα ακρωτηριαστεί, έπειτα από ένα τρομακτικό ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της ταινίας «Resident Evil: The Final Chapter» στη Νότιο Αφρική.
 


 
 
Το μοιραίο ατύχημα συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Ολίβια (που εκτελεί τα stunts σε ταινίες) έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω στον μεταλλικό βραχίονα μιας κάμερας, ενώ γύριζε μια σκηνή με κυνηγητό μοτοσυκλετών που είχαν αναπτύξει τεράστια ταχύτητα. Μετά το ατύχημα, οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνητό κώμα, καθώς το κορμί της είχε στραπατσαριστεί, το ίδιο και ο ένας της πνεύμονας, ενώ είχε σοβαρά τραύματα και στο κεφάλι.

Από την σφοδρή σύγκρουση, παράλυτο έμεινε και το αριστερό της χέρι, με αποτέλεσμα να πρέπει να ακρωτηριαστεί.
Όπως περιέγραψε η ίδια στην εφημερίδα «Sun», «το αριστερό μου χέρι έχει παραλύσει και πρέπει να μου το ακρωτηριάσουν. Οι ουλές στο πρόσωπο μου είναι απαίσιες. Εύχομαι να είχα το παλιό μου πρόσωπο.Είμαι πραγματικά ευγνώμων όμως που ζω».Να σημειώσουμε ότι εκτός από το «Resident Evi: The Final Chapter», η Ολίβια Τζάκσον έχει κάνει τα stunts για blockbusters όπως το «Star Wars», «Mad Max: Fury Road» και πολλές άλλες.






http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=305454&artTitle=sokaristiko_tha_akrotiriastei_32chroni_ithopoios_tou_star_wars_epeita_apo_atychima_sto_gyrisma


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...