Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Απίστευτη δήλωση βουλευτίνας – Δεν της φτάνουν τα 4280 EURO που παίρνει για κομμωτήρια

Θέμα συζήτησης έγιναν οι δηλώσεις της βουλευτή, η οποία υπερασπίστηκε με πάθος την ανάγκη να αυξηθούν οι αποδοχές των Κύπριων βουλευτών, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αυξημένες ανάγκες της ωραίας και ευπρεπής εμφάνισης των γυναικών.
Οι δηλώσεις της βουλευτή Λεμεσού του ΔΗΚΟ, Αθηνάς Κυριακίδου, σχολιάστηκαν αρκετά αρνητικά και από την εκπομπή «Λόγω Tivis» με την Κατερίνα Καινούργιου.
Όπως δήλωσε η κα Κυριακίδου, στην εκπομπή “Ανοιχτή Γραμμή”, με τη Γωγώ Αλεξανδρινού, οι βουλευτές πρέπει να έχουν αξιοπρεπή εμφάνιση και επικαλέστηκε την ανάγκη κομμωτηρίου για τις γυναίκες εκπροσώπους.
Ανέφερε επίσης πως στα τέλη του μήνα λαμβάνει μια επιταγή ύψους 3.700 ευρώ και της δίδεται επιπλέον ποσό 580 ευρώ ως οδοιπορικά.
Να σημειώσουμε ότι διερωτήθηκε μάλιστα, γιατί δεν ασκείται η ίδια κριτική και σε δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν μισθούς 9.000 και 10.000 ευρώ και πληρώνονται καλύτερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



http://www.trelokouneli.gr/apistefti-dilosi-vouleftinas-den-tis-ftanoun-ta-lefta-gia-kommotiria/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...