Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Πρόγνωση καιρού 18/12/2015

Για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου προβλέπονται, στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα ηλιοφάνεια, αλλά και παγωνιά το πρωί και το βράδυ, στα ανατολικά και τα νότια, κρύο και παροδικές νεφώσεις με βροχές, που γρήγορα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα δούμε στα ορεινά της Εύβοιας, της ανατολικής Στερεάς και της Κρήτης. Οι βοριάδες στο Αιγαίο από το μεσημέρι σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Το πρωί και το βράδυ θα κάνει παγωνιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 6 (-6) έως 9 με 11 βαθμούς. Στο Θρακικό θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 και τα ξημερώματα 7 μποφόρ.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένεται καθαρός ουρανός. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα φτάσει στους 14 βαθμούς, αλλά το πρωί και το βράδυ σε αρκετές περιοχές της Ηπείρου θα δείχνει αρνητικές τιμές.

Στη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός, στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται, αρχικά συννεφιά και από το μεσημέρι λίγες μόνον νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 (-3) έως 13 με 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι, 7 με 8 μποφόρ το πρωί, 6 το απόγευμα.

Στην Κρήτη αναμένονται, αυξημένες νεφώσεις, σποραδικές βροχές, στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και βοριάδες, 5 με 6 και στη δυτική Κρήτη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι στα 7 με 8 μποφόρ μέχρι και το πρωί, αλλά στη συνέχεια σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα φτάσει, έως τους 12 με 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία θα επικρατεί ηλιοφάνεια, όμως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται, παροδικές νεφώσεις, κρύο και, στην αρχή της ημέρας, στα πεδινά λίγες βροχές, στα ορεινά λίγα χιόνια. Στην ανατολική Εύβοια μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε πολύ αέρα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται, αρχικά συννεφιά και ενισχυμένοι βοριάδες και, από το μεσημέρι και μετά, λίγες νεφώσεις και άνεμοι μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βοριάδες μικρής έντασης. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/52738-18-12-2015.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...