Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Τα "αντίποινα" της Ελένης Μενεγάκη σε φωτογράφο που της κατέστρεψε... το μπάνιο [photos]



Εδώ και μερικά χρόνια τα Σαββατοκύριακα που βρίσκει χρόνο και ιδιαίτερα του καλοκαιριού, η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνει μαζί με τον Ματέο και τα παιδιά της στα Άχλα...
στην Άνδρο. Στις αρχές πριν το μάθουν οι παπαράτσι ήταν μια χαρά. Όσο περνούσε όμως ο καιρός μαζεύονταν οι φωτογράφοι σαν τα κοράκια. Και σήμερα το πρωί ένας τέτοιος στάθηκε αιτία για να της χαλάσει τη διάθεση και να νευριάσει η Ελένη.
 «Καλημέρα! Ένα συνηθισμένο πρωινό στα Άχλα! Δυο βήματα μακριά μας ο γνωστός φωτογράφος Μ.Μ περιμένει ... Πάει το μπάνιο. Και όλα αυτά για να πουλήσει καλά μια τέτοια φώτο! Κι αυτή! Βλέπετε κάτι σπουδαίο ; Μια μαμά με τα παιδιά της και την παρέα της!» έγραψε με τρεις αναρτήσεις στο Twitter της η Ελένη και ανάρτησε και τρεις φωτογραφίες, μία με τον παπαράτσι, μία δικιά της με τον Ματέο και μία με τα παιδιά της, χωρίς να φαίνονται πρόσωπα εννοείται.
΄


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/06/photos_710.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...